Blackebergs Festvåning
Festvåning Catering Porslin Buffe
  Start Festvåning Bröllop Födelsedag Dopfest Minnesstund Lokal Catering Kontakta oss

Lokal, lokaluthyrning

Hyr lokalen för Er egna fest!
Om Ni själva vill ordna en fest så hyr vi ut lokalen.
Vi kan ordna personal, städning, DJ, ljud- och ljusanläggning mm.

Firmafest, personalfest


Låt oss hjälpa er med firmafesten. Vi har många lyckade företagsevenemang bakom oss och samarbetar ofta med festkomitéer på diverse företag. Då kunden själv står för alkoholen blir vi ofta ett mycket prisvärt alternativ till restauranger.

Vi kan hjälpa er att anordna festen i ett speciellt tema såsom 60-tal, disco, mexikanskt, western eller asiatiskt. Om ni inte vill hålla till i vår festvåning så kommer vi till er eller sätter upp något av våra stora partytält att ha fest i. Vi hjälper er med allt från busstransfer till maten. Kontakta oss för en visning eller referenser.

Årsmöte


Behöver ni lokal till företagets eller föreningens årsmöte?
Vi har lokalen och möblerar som ni vill ha det. Självklart ordnar vi med kaffe eller mat om ni så önskar. Städning och personal ingår.

Barnkalas


Varför inte låta barnen ha ett riktigt disco på sin födelsedag? Vi kan erbjuda enklare, barnanpassade middagar med tillhörande lek och dans. Vi håller i musiken med en professionell disk jockey och en stor ljudanläggning. Vi har också diskobelysning, rök och såpbubbelmaskin i vår festvåning som vi plockar fram till festen.

Föreningar


Då vår lokal ofta står tom på vardagskvällar passar den mycket bra till föreningsverksamhet. Oavsett om er förening sysslar med dans, sång, bridge, modellbygge eller något annat så tror vi att Blackebergs Festvåning är något för er.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Disputationsmiddag


Börjar det närma sig doktorsexamen kan ni ta kontakt med oss, vi kan disputationsmiddagar! Oavsett om det är frackmiddag eller en lättare tillställning så hjälper vi till med mat och lokal, vi har förslag som passar de flesta plånböcker.

Hyr porslin, bestick, bord, stolar


Vi kan erbjuda uthyrning av porslin, glas, bestick, bord, stolar, linne mm till bra priser. Givetvis kommer vi och hämtar och diskar efter Er om så önskas.


För att se bilder på vår festlokal klicka här


Hör av Er till oss med Era önskemål!

Telefon: 08-37 47 42
E-post: info@blackebergsfestvaning.se
Adress: Blackebergsplan 2, Bromma, Stockholm