Blackebergs Festvåning
Festvåning Catering Porslin Buffe
  Start Festvåning Bröllop Födelsedag Dopfest Minnesstund Lokal Catering Kontakta oss

Festvåning, festlokal

Festvåningen byggdes 1957 och hörde då till Sabis, som catering och beredningskök, och allt sedan dess så har lokalen använts som festvåning och festlokal. Lokalen är lite drygt 400 kvadratmeter, uppdelat på 3 olika rum Cigarrum, matsal och Thesalong. All inredning går i genuin 50-tals stil, allt är väl bevarat inklusive de oranga lampskärmarna och de klassiska räkcocktail-skålarna. Man måste se festvåningen för att förstå charmen, för den är unik.

Blackebergs Festvåning kan ta emot upp till 120 gäster för en sittande middag, 100 personer om man hellre vill ha en buffé, vilket kanske är mer lämpligt om man vill få lite extra "mingel" på köpet. Annars så passar vår festlokal även utmärkt för sällskap på allt från 20 personer och uppåt, då den som sagt är uppdelad på 3 olika rum, vilket gör att det varken känns trångt eller ödsligt. Festlokalen är handikappanpassad med handikapp/rullstolshiss i entrén för rullstolsbundna eller äldre som har svårt för trappor.

Vi och våra gäster brukar börja kvällen eller eftermiddagen med en liten drink i Cigarrummet, ofta med lite canapéer eller snittar, men givetvis kan man alltid få "bara" jordnötter och chips. Efter drinken förflyttar vi oss till Matsalen, som alltid är dukad med linnedukar och linneservetter, lite levande ljus och blommor på borden. Oavsett om man har en sittande middag eller en buffé kan man själv välja om man vill ha bordservering eller "självtag".

Efter middagen rör vi lite på oss igen, vi går in i Thesalongen för kaffe och eventuell avec, kanske en liten chokladbit till. Medan Ni avnjuter kaffet, så röjer personalen i Matsalen för dans, man måste ju dansa ner maten lite. Musiken kan Ni antingen ordna själva eller genom oss. Vi har kontakt med flera olika typer av band och orkestrar som har spelat i vår festlokal på tidigare tillställningar.

När Ni sedan känner Er mogna för dansen, har vi förberett en eventuell bar i Ciggarrummet, med eller utan bartender.

Klicka på bilderna för förstoring av vår festlokal
Entre Cigarrum Tesalong
Matsal Buffe Festvåning

För ytterligare information angående priser och dylikt ring oss på 08-37 47 42

OBS! Det absolut bästa är att boka en tid för visning, festvåningen måste ses!

Telefon: 08-37 47 42
E-post: info@blackebergsfestvaning.se
Adress: Blackebergsplan 2, Bromma, Stockholm
I samarbete med Svensk Casinoservice